Download Asphalt 8: Airborne for Windows 8


Download Asphalt 8: Airbone for Windows 8

PrimonymousDownload Asphalt 8: Airborne for Windows 8 - Halo! kali ini Primonymous akan membagikan salah satu game untuk Windows 8 dengan kualitas grafis yang keren, Asphalt 8: Airborne. Game Asphalt 8: Airborne ini sebelumnya telah dirilis terlebih dahulu pada platform Android dan iOS, dan pada tanggal 13 November 2013, jadi agak telat ya Primonymous nge'share'nya? hehe. Berbeda dengan versi game Asphalt sebelumnya, Asphalt 8: Airborne ini bisa didownload gratis di Windows Store, tetapi hanya sebatas Free To Play saja.

Features


LUXURY DREAM CARS
• 47 high-performance cars (80% of them NEW!)
• Top licensed manufacturers and models like Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX and Pagani Zonda R
• Newly recorded high-fidelity car motor sounds for realistic audio immersion

GET AIRBORNE
• Hit the ramps and take the race above
• Perform barrel rolls and wild 360º jumps
• Maneuver through the air, pulling stunts while racing

NEW EXOTIC LOCATIONS
• Race in 9 different settings like Venice, French Guiana, Iceland, the Nevada Desert and other exciting locations!
• All tracks available in original and mirror variations in Career mode
• Discover plenty of hidden shortcuts

NEW FEATURES FOR SPEED FREAKS
• 8 seasons & 180 events in Career mode
• Stunning visuals thanks to next-gen shaders, real-time geometry reflection & other amazing effects for a new simulation of speed!
• A detailed damage system like nothing you’ve seen before
• Check out the new Infected and Drift Gate game modes

SIMULTANEOUS MULTIPLAYER & GHOST CHALLENGES
• Simultaneous multiplayer action for up to 8 real opponents!
• Dare friends to asynchronous races in your favorite cars
• Compare scores on the new leaderboards with friends and drivers around the world
• Share your racing achievements and prove that you’re the ultimate speed machine

MUSIC TO REV YOUR SOUL
• A heart-thumping mix of amazing licensed music for your game
• Featuring real tracks from Bloc Party, Mutemath & The Crystal Method!

A game for fans of extreme arcade racing, with real dream cars and phenomenal graphics that will also please racing simulation enthusiasts.

Screenshot


Download Asphalt 8: Airbone for Windows 8


System Requirements


Supported processors
x86, x64, ARM

System requirements
•RAM 2GB
•DirectX 11 Feature Level 9.3

Download


download Asphalt 8: Airbone

Size: 1,4 GB, Tested on Windows 8.1 64bit

Subscribe to receive free email updates:

12 Responses to "Download Asphalt 8: Airborne for Windows 8"

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Nice gan game asphalt nya
    Kunjungi blog saya http://www.alvinteam.com

    ReplyDelete
  3. mantebb yaa gan, saya mau main game ini dulu ahh.
    izin download gan

    ReplyDelete
  4. wow kayaknya seru nih gamenya :D
    iizn download sob :D

    ReplyDelete
  5. itu bisa di download full gan, laptop ane model vga intel :3
    jadi ane takut gagal nih gan :3
    tapi info menarik gan :v hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bisa kok gan :)
      system requirements'nya juga ga berat-berat amat kok, prosesor jenis ARM aja lancarr :D

      Delete
  6. kebetulan lagi pengen game ini :) makasih bro

    ReplyDelete
  7. wah,,bagus tuh gamenya,,,sayang laptope ane lambat kalau dipasangin tuh game....
    http://www.akromadabi.com/2014/06/berwisata-di-kaki-merapi-zona-aman-dan.html

    ReplyDelete

PEDOMAN KOMENTAR
> Dilarang menyisipkan link aktif
> Dilarang merokok

Stay away from drugs! Because you can't full enjoying the music without full conciusness.

Primamulia Teguh ✔